Hoe verleng ik mijn huidige licentie op het studentenportaal?

Zolang je student of docent bent in een ontwerpgerichte opleiding, kan je gebruik maken van de gratis studentenlicentie van Vectorworks. Is je licentie verlopen, dan kan je die eenvoudig verlengen op het studentenportaal van Vectorworks

1. Ga naar student.myvectorworks.net.
  2. Vul links onder ‘Existing Users’ je gegevens in. Klik op ‘Aanmelden’.
  3. Klik op de knop ‘Request Extension’.
  4. Bezorg ons je bewijs van inschrijving*. Klik op ‘Submit’.
  5. Ga naar ‘Download’.
  6. Kies je Vectorworks-versie** en voeg opnieuw je bewijs van inschrijving* toe. Klik op ‘Verzend’.
  7. Download je software door ‘Mac’ of ‘Windows’ te selecteren. Je serienummer blijft 12 maanden actief.

Heb je hulp nodig? Als student of docent krijg je gratis online support. Is je vraag dringend, dan kun je ons ook telefonisch bereiken.

* BEWIJS VAN INSCHRIJVING

Selecteer ‘Bestand kiezen’ en voeg een geldig bewijs (bv. een kopie van je huidige studentenpas) toe met daarop duidelijk vermeld je naam, foto, academiejaar, school en opleiding. Enkel .jpg of .pdf wordt geaccepteerd. Je bestand mag niet groter zijn dan 4MB. Onvolledige of onjuiste aanvragen worden geweigerd. Door de opzet van het portaal wordt deze actie op 2 plekken gevraagd. Je kunt beide keren hetzelfde document uploaden.

** KEUZE VAN JE VERSIE

Gebruik je Vectorworks op school, bespreek dan met je docent welke versie en taaloptie je nodig hebt. Zodra je je taalkeuze gemaakt hebt, is het onmogelijk een andere taal voor dezelfde versie aan te vragen. Vraag je de meest recente versie van Vectorworks aan, dan kun je geen oudere versies meer aanvragen. Bestanden kunnen wel op zo'n manier bewaard worden dat ze compatibel zijn met een oudere versie. Heb je toch een oudere versie nodig, neem dan contact met ons op.