Vectorworks 2024 systeemvereisten voor Windows

Vectorworks vereist een 64-bit processor en besturingssysteem.

Professioneel Basisgebruik Absoluut minimum

Voor grote projecten, complexe en erg gedetailleerde modellen en tekeningen, grote BIM-projecten, commerciële sites, GIS, high-end landschapsontwerp en fotorealistische rendering.

• Besturingssysteem: Windows 11 | Windows 10 (64-bit)
  • Processor: 3.0GHz Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 met 8 cores of beter
  • RAM-geheugen: 32GB of meer
  • Grafische kaart: DirectX 11 compatibel met 8GB VRAM of meer (bv. NVIDIA). DirectX 11 compatibel*
    12GB VRAM wordt aangeraden bij gebruik van meerdere schermen of een scherm met 4K of hogere resolutie.
  • Beeldresolutie: 1920x1080 of beter

Vectorworks installeren op flashopslag (SSD) is aangeraden.

*

Voor Vectorworks Vision moet uw grafische kaart OpenGL 4.1 (of beter) ondersteunen, en minstens 8GB VRAM hebben, liefst uitgegeven in de laatste 3 jaren (vb NVIDIA GeForce RTX 4090, AMD Radeon RX 7900 XTX)

LET OP

Renderworks vereist AVX-ondersteuning op AMD- en Intel-CPU's

Laatste update: 23/10/2023