Wat is het studentenportaal?

Een Vectorworks-licentie is gratis voor studenten en docenten van ontwerpgerichte opleidingen. Op het studentenportaal van Vectorworks kan je deze gratis licentie aanvragen en downloaden. Je kan er ook je accountgegevens als student of docent beheren en je vindt er meer informatie over de Vectorworks-software en over de diensten van Design Express.

Beheer je account

Klik rechts bovenaan op het Gebruikersicoon en ga naar 'Account'. Op deze pagina wijzig je o.a. je persoonlijke gegevens, je e-mailadres en je wachtwoord.

Andere diensten op het portaal

• Vectorworks University
    Verfijn je workflow, leer nieuwe vaardigheden en ontdek de beste tips&tricks in de video's van Vectorworks University. Sommige tutorials zijn enkel beschikbaar voor leden van Vectorworks Service Select.
  • Bibliotheken
    Bekijk talloze hulpbronnenbibliotheken, waaronder zowel productcatalogi van toonaangevende fabrikanten als merkloze categorieën.
  • Technische ondersteuning
    Op de supportpagina lees je hoe het Design Express-supportteam jou verder helpt.
Laatste update: 26/09/2022