Wat is het studentenportaal?

Een Vectorworks-licentie is gratis voor studenten en docenten van ontwerpgerichte opleidingen. Op het studentenportaal van Vectorworks kan je deze gratis licentie aanvragen en downloaden. Je kan er ook je accountgegevens als student of docent beheren en je vindt er meer informatie over de Vectorworks-software en over de diensten van Design Express.

Laatste update: 14/06/2021