Download Dongel Driver & Manager

Dongel Driver

Installeer de Dongel Driver wanneer je Vectorworks gebruikt in combinatie met een dongel (je serienummer begint met B). Is je software geactiveerd met een elektronisch serienummer (je serienummer begint met E), dan is deze installatie niet nodig.

Download WindowsDownload macOS

Dongel Manager

Met de Dongel Manager kan je nakijken welk licentie gekoppeld is aan de sleutel. De laatste 6 karakters van je serienummer vormen je licentienummer.

Download WindowsDownload macOS
Laatste update: 15/06/2021