Referentiehardware voor Vectorworks

Vectorworks test voortdurend de prestatie van specifieke hardware in combinatie met Vectorworks. Je vindt hier een lijst van deze geteste hardware. Meer informatie over de testprocedure en de bijbehorende evaluaties lees je op de FAQ-pagina.

Let op: wordt jouw materiaal niet weergegeven in de lijst van geteste hardware, dan betekent dat niet dat je hardware niet compatibel is met Vectorworks. Het wijst er enkel op dat jouw hardware (nog) niet getest werd door Vectorworks, Inc. in het kader van deze testprocedure. Zorg ervoor dat je hardware voldoet aan de systeemvereisten van Vectorworks voor macOS of Windows, en je software zal normaal functioneren.

Laatste update: 11/03/2024