Waar vind ik mijn serienummer?

Waar je het serienummer van je Vectorworks-software vindt, is verschillend voor leden van Vectorworks Service Select en niet-leden of studenten.

Je bent lid van Vectorworks Service Select
Je hebt een huurlicentie of een testversie

• Ga naar het Klantenportaal van Vectorworks via customers.vectorworks.net.

• Log in met je accountgegevens. Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, klik dan onderaan op 'Problemen bij het aanmelden?'.

• Klik bovenaan op 'Licenties'. Daar vind je een lijst met al je actieve serienummers voor de huidige Vectorworks-versie. Klik op de zwarte pijl voor 'Licentie' om de serienummers van de oudere versies te zien.

Je bent geen lid van Vectorworks Service Select

Je vindt jouw serienummer(s) op de registratiekaart die je van Design Express ontvangen hebt bij de aankoop van je licentie(s).

Je bent student

Je vindt alle informatie over je serienummer in het artikel ‘Waar vind ik het serienummer van mijn studentenlicentie?’

LET OP

Om misbruiken te vermijden zijn Vectorworks-serienummers voor leden van Service Select alleen beschikbaar voor contract- of supportmanagers.

Laatste update: 03/10/2023