Waarom krijg ik een melding dat mijn serienummer al in gebruik is?

Als twee gebruikers hetzelfde serienummer gebruikt hebben tijdens de installatie van Vectorworks, kan je zo'n melding krijgen. Vraag dus even aan je collega’s met welk serienummer ze aan de slag zijn - mogelijk is er door een vergissing een verkeerd serienummer gebruikt. Let er bovendien op dat elke gebruiker bij installatie het juiste serienummer gebruikt.

Hoe je de juiste serienummer(s) terugvindt, lees je in het artikel 'Waar vind ik mijn serienummer?'.