Hoe vaak kan ik Vectorworks installeren?

Hoe vaak je je software kan installeren, hangt af van je licentietype: met of zonder dongel.

Elektronische licentie

Bij een elektronische licentie heb je geen USB-dongel nodig. Het serienummer van deze licentie begint steeds met een E. Elke elektronische licentie kan op twee computers geïnstalleerd worden. Je kan Vectorworks niet op beide computers tegelijkertijd gebruiken.

Licentie met dongel

Serienummers die beginnen met een letter 'B' horen altijd bij een licentie met een dongel. Wil je niet alleen op je werkplek toegang tot Vectorworks maar bijvoorbeeld ook op je toestel thuis of op een laptop, dan moet je niet alleen het juiste serienummer ingeven maar ook de dongel in de USB-poort van dat toestel plaatsen.

Laatste update: 22/06/2021