Ik heb een netwerklicentie. Kan ik telewerken?

Ja, dat kan. De werkwijze verschilt naargelang je werkt met of zonder VPN.

Zonder VPN-verbinding

• Zorg dat de computer verbonden is met het netwerk.
  • Ga in Vectorworks naar het menu 'Extra/Instellingen/Voorkeuren Vectorworks'. Bij een Engelstalige versie zal je deze voorkeuren terugvinden onder 'Tools'.
  • Klik in het tabblad 'Algemeen' op de optie 'Aanmeldingsinstellingen…'.
  • Geef aan hoe lang je de licentie zou willen lenen en klik op 'lenen'.

Met VPN-verbinding

Stel de VPN in zodat je Vectorworks-software verbinding kan maken met de licentieserver. Weet je niet hoe dat moet, neem dan contact op met de systeembeheerder van je bedrijf.

Laatste update: 10/06/2021