Ik stap over naar een dongelloze licentie. Wat doe ik met mijn dongel?

Zodra je Vectorworks is omgezet naar een dongelloze licentie (een serienummer startend met een E) heb je de dongel niet meer nodig. Denk eraan alle dongels terug te sturen naar Design Express België of Nederland

Ben je niet zeker hoeveel dongels je precies hebt? Onthou dan dat elke dongel overeenstemt met één licentie van Vectorworks. Je vindt het precieze aantal licenties terug op het Klantenportaal van Vectorworks (als je lid bent van Vectorworks Service Select) of op de registratiekaart die je van Design Express ontvangen hebt.

Laatste update: 28/03/2022
J
Julie is the author of this solution article.