Kan ik oude bestanden openen in mijn nieuwe licentie?

Je kunt oudere bestanden probleemloos openen met een nieuwe Vectorworks-licentie.

Doet je dit liever niet en ben je lid van Vectorworks Service Select, dan kan je ervoor kiezen een oudere versie van Vectorworks te installeren en zo de oude bestanden te openen.

• Ga op het Klantenportaal van Vectorworks naar ‘Licenties’ en zoek je oudere serienummers op door op het zwarte pijltje voor ‘Licentie’ te klikken.
  • Kies op datzelfde Klantenportaal onder 'Downloads' voor 'Vorige Versies' om de door jou gekozen Vectorworks-versie te downloaden.
  • Unzip / decomprimeer de gedownloade map (enkel Windows).
  • Start de installatie.
  • Volg de instructies in het dialoogvenster en geef het juiste serienummer in.

Erg oude bestanden van het type .mcd moeten eerst omgezet te worden via de Vectorworks Convertor.

Laatste update: 28/03/2022