Hoe geef ik Vectorworks toegang tot bestanden en mappen in macOS?

Besturingssystemen als macOS Catalina 10.15.5 of recenter hebben extra privacy-instellingen. Deze instellingen verhinderen dat bestanden in Vectorworks geopend of bewaard kunnen worden. Met onderstaande stappen kan je Vectorworks opnieuw  meer toegang geven.

• Open de systeemvoorkeuren.

• Klik op 'Beveiliging en Privacy'.

• Ga naar de optie 'Bestanden en mappen' en geef Vectorworks toegang.

• Het is niet nodig om Vectorworks te herstarten. De toegang zal onmiddellijk verleend worden.

Laatste update: 10/06/2021