Wat is Vectorworks University?

Dankzij het online trainingsmateriaal op Vectorworks University verfijn je je workflow, leer je nieuwe vaardigheden en ontdek je de beste tips&trucs over werken met Vectorworks. Vectorworks University is gratis toegankelijk, maar leden van Vectorworks Service Select krijgen wel extra toegang tot exclusieve video's en tutorials.

Je vindt Vectorworks University via het Klantenportaal van Vectorworks of via university.vectorworks.net.

Laatste update: 14/06/2021