Compatibiliteit met Windows 11

Sinds het najaar van 2021 is Windows 11 beschikbaar. De werking van Vectorworks 2021 SP4 en Vectorworks 2022 op dit nieuwe besturingssysteem werd getest door ontwikkelaar Vectorworks, Inc.

De resultaten van die tests zijn bemoedigend. Een aantal kleinere issues werd opgemerkt, en de meeste daarvan zijn inmiddels alweer opgelost. Toch raden we je aan vóór een upgrade naar Windows 11 steeds het technisch forum van Vectorworks, Inc.te consulteren, voor het allerlaatste nieuws over de compatibiliteit met Vectorworks. We willen je immers steeds de beste gebruikerservaring bieden.

LET OP

Windows 11 vereist mogelijk nieuwe hardware. Controleer de systeemvereisten voor Windows 11 hier.

Laatste update: 02/11/2021