Download Twinmotion voor Vectorworks

Breng je ontwerp naar een hoger niveau dankzij een rechtstreekse link tussen je Vectorworks-model en Twinmotion.

De toolset voor Twinmotion is beschikbaar vanaf Vectorworks 2022. Is jouw Vectorworks ouder dan versie 2022? Contacteer ons dan in Nederland of België om je opties te bekijken.

TWINMOTION INSTALLEREN

• Ga op de site van Twinmotion rechts bovenaan naar ‘Downloads’.
  • Klik vervolgens op ‘Download Launcher’ onder ‘Open the Epic Games launcher’. De Epic installer zal downloaden.
  • Dubbelklik op de Epic installer om de installatie uit te voeren:
    • macOS: Sleep de Epic Game Launcher naar de Applications map.
    • Windows: Klik op ‘Install’.
  • Open de Epic Games Launcher vanuit je programmamap en log in.
  • Klik bovenaan op het tabblad ‘Twinmotion’.
  • Kies de versie die je wil installeren en klik op ‘Install’.
  • Klik op ‘Launch’ zodra de installatie klaar is.

Is je Twinmotion code nog niet geactiveerd, klik dan links onderaan op je account en kies voor de optie ‘Redeem Code’. Geef vervolgens je code in.

VECTORWORKS NAAR TWINMOTION

• Activeer het gereedschap ‘Datasmith Direct Link’ in het palet Aanvullende gereedschappen onder Visualisatie.
  • Kies in de methodebalk voor ‘Synchroniseer via Direct Link’ (grijs oog) om het ontwerp in Vectorworks naar Twinmotion te zenden.
  • Open Twinmotion en klik onderaan op ‘Import’. Een nieuwe dialoogvenster opent.
  • Ga naar het tabblad ‘Direct Link’ en selecteer je bestand. Klik op ‘Import’.

Laatste update: 21/04/2022