Vectorworks updaten

Elke versie van Vectorworks krijgt doorheen het jaar nog tussentijdse updates. Elke versie heeft een 7 à 8 updates.

Weet dat een update niet een nieuwe versie van Vectorworks installeert.

Volg onderstaande stappen om een update uit te voeren:

1. Activeer via je Vectorworks-programma map de updater:
    • Windows: C:/Program Files/Vectorworks 202X NL/Vectorworks 202X Updater/Vectorworks 202X Updater.exe
    • macOS: Apps/Vectorworks 202X NL/Vectorworks 202X Updater.dmg
  2. De code SP aan de linkerkant geeft aan welke update uitgevoerd zal worden (bv. SP4). Klik op “Update”. Als je aan de linkerkant “U bezit de meest recente versie!” ziet, dan is je Vectorworks up-to-date en hoef je geen verdere stappen te ondernemen.
  3. De updater installeert de meest recente update van je Vectorworks versie.
  4. Klik op 'Start' om Vectorworks opnieuw op te starten.

Heb je nog vragen over de installatie of activatie, neem dan contact op met ons supportteam.

TIP

Het is niet nodig om elke dag zelf de meest recente versie op te zoeken. Bij de release van een Service Pack zal in je Vectorworks-programma een dialoogvenster openen om je op de hoogte te houden. Je kan dit ook nakijken in je Vectorworks-programma via:

• Windows: Help/Zoek naar updates
  • macOS: Vectorworks/Zoek naar updates
Laatste update: 11/04/2024