Hoe wissel ik mijn serienummer in Vectorworks?

Aan de hand van een serienummer krijg je toegang tot je Vectorworks programma.

Je serienummer bepaalt ook tot welke modules in Vectorworks je toegang hebt.

Via onderstaande stappen kan je een serienummer wisselen.

1. Open je Vectorworks
  2. Open het menu Extra/Instellingen/Voorkeuren Vectorworks..
  3. Ga naar het tabblad Algemeen
  4. Klik rechts bovenaan op “Serienummers…”
  5. Wis het actieve serienummer met de knop “Verwijder” en voeg het nieuwe serienummer in via “Voeg toe…”
  6. Klik op OK. Vectorworks zal aan de slag gaan met het nieuwe serienummer nadat het programma herstart is.

LET OP

Elke keer je een serienummer ingeeft in Vectorworks zal er ook een nieuwe activatie gebeuren. Beperk het wisselen van serienummers tot het minimum om activatieproblemen te voorkomen.

TIP

Een studenten serienummer bevat steeds alle modules. Het wisselen van serienummer is enkel nodig wanneer het ingevoerde serienummer niet meer actief is.

Laatste update: 22/09/2022