Vectorworks 2022 systeemvereisten voor macOS

Vectorworks vereist een 64-bit processor en besturingssysteem.

Professioneel Basisgebruik Absoluut minimum
  • Besturingssysteem: macOS 12 (Monterey) | macOS 11 (Big Sur) | macOS 10.15 (Catalina)
  • Processor: 64-bit Intel Core i7 (of AMD-equivalent) van 3GHz of beter. Apple M1 Max of beter
  • RAM-geheugen: 32GB of meer
  • Grafische kaart: Dedicated OpenGL 2.1 compatibel met 8GB VRAM of meer. Geen ingebouwde grafische kaart met RAM-geheugen. Metal GPUFamily2 of recenter*
  • Beeldresolutie: 1920x1080 of beter **

LET OP

Lees meer over de compatibiliteit met Apple M1-processor.

*

Voor Vectorworks Vision moet je grafische kaart OpenGL 4.1 (of beter) ondersteunen en minstens 8GB VRAM hebben.

**

Door gebruik te maken van een extern 4K-beeldscherm zal de resolutie verfijnder en gedetailleerder verschijnen bij OpenGL-weergave.

Laatste update: 15/09/2022