Live renderen in Lumion

Lumion helpt je om bliksemsnel video's, beelden en panorama's te maken. Het is een uitmuntende oplossing om projectvisualisaties te stroomlijnen. Dankzij de LiveSync zie je elke wijziging in Vectorworks onmiddellijk in Lumion.

Ervaar het zelf tijdens deze Lumion-introductie - Vectorworks gebruikersdagen 2020

Live renderen in Lumion deel 1

Onderwerpen van de video:

00:56Welkomscherm in Lumion
01:25Nieuw project beginnen
02:11Verplaatsen / bewegen / rondkijken in Lumion
02:20Lumion toetscombinaties
03:23Interface van Lumion
04:29Importeren/plaatsen van objecten in de tekening
05:28Importeren en plaatsen van bibliotheek elementen
09:15Eigen 3D objecten in Lumion importeren (OBJ, FBX, Collada, Sketchup, Max, 3DS, DWG/DXF)
10:17Lumion Livesync: bestanden, objecten of scene uit Vectorworks in Lumion bekijken
12:15Renderworks texturen richting Lumion
13:00Hoogte bepalen van Vectorworks tekening in Lumion
14:47Materialen plaatsen en gebruiken / vervangen in Lumion
23:16Plaatsen van Vuur / Vlam in Lumion
24:34Materiaal ID’s: alles met dezelfde kleur of textuur in Vectorworks krijgt in Lumion hetzelfde materiaal
25:45Beplanting / Klimop plaatsen
26:20Gras materiaal plaatsen in Lumion
27:25‘normale’ bibliotheek bestanden versus Fine-detail Nature library / Ingescande objecten
29:53

Landschap tabblad: aanpassen en modelleren van het landschap in Lumion

Live renderen in Lumion deel 2

Onderwerpen van de video:

00:41Nachtscène instellen
01:00Verlichting: lampen plaatsen
04:50Karakters en personages toevoegen
06:30Film maken in Lumion met effect d.m.v. record
08:50Render stijlen kiezen en zelf aanmaken
13:25Super snel renderen

Laatste update: 03/11/2022
C
Carol is the author of this solution article.