Hoe gebruik ik mijn Vectorworks in een andere taal?

Bij het aanvragen van de Vectorworks-studentenversie kan het zijn dat je koos voor Engels als producttaal in plaats van je moedertaal. Hierdoor zie je in het studentenportaal enkel de installer van de Engels-Amerikaanse versie. Helaas beschikt deze versie niet over de lokale bibliotheken en gereedschappen én is alles enkel in het Engels omschreven.

Wil je toch liever aan de slag met een lokale versie in het Nederlands, Frans of Hybride (Engels met lokale gereedschappen en bibliotheken), download dan de gewenste installer via onze download pagina en installeer hem met het serienummer uit studentenportaal.

Déinstalleer eerst de foutieve Vectorworks-versie om geen verwarring te zaaien op je computer. Dubbelklik hiervoor op “Uninstall”, terug te vinden in je programmamap “Vectorworks 202X”.

Laatste update: 16/01/2023