Rekenbladen in 123

- Vectorworks gebruikersdagen 2020

Rekenbladen in 123 - deel 1

Onderwerpen van de video:

00:00Basisprincipes
01:15Een voorbeeld met criteria en functies
04:35De opmaak: kolom instellingen van de recordrij: identieke samennemen of waarden optellen
08:01De opmaak: Sorteren: Oplopend of Aflopend
09:50De opmaak: Veldopmaak
11:49Record: Wat is een record?
13:01Record: Veld types en waarde
13:47Record: Hoe aan te maken?
14:47Record: Een toepassing
17:40Record: gekoppeld aan intelligente gereedschappen

Rekenbladen in 123 - deel 2

Onderwerpen van de video:

00:00Toepassing: Symbolen tellen per laag (Rapport op maat - Geavanceerde criteria)
03:27Toepassing: Objecten met record waarden wijzigen
05:27Toepassing: Objecten tellen per zone (ruimte)
08:54Toepassing: manueel functies invoegen in recordrij kolom
12:38Rekenblad met ‘Als-formule’
14:24Voorgedefinieerd rapport
15:43Tips Tricks: Cellen toevoegen of verwijderen in rekenblad, Klikken en typen als zoekfunctie in rapport, Functies, Geplaatst rekenblad vergroten/verkleinen, Herrekenen van rekenblad, Exporteer naat tekst, Help-functie
Laatste update: 14/03/2023
C
Carol is the author of this solution article.