Wat moet ik controleren voor ik mijn studentenlicentie aanvraag?

Je bent student of docent en wil een gratis studentenlicentie van Vectorworks aanvragen? Goed idee!

Voor je begint, controleer je best enkele belangrijke zaken:

• Check de systeemvereisten voor Mac of Windows voor de gewenste Vectorworks-versie.
  • Wil je een oudere versie van Vectorworks combineren met een nieuwer besturingssysteem, raadpleeg dan de compatibiliteitslijst voor Mac of Windows.
  • Is je computer ouder dan 3 jaar? Neem contact met ons op om na te gaan of je toestel nog geschikt is voor de nieuwste Vectorworks.
  • Gebruik je Vectorworks op school, bespreek dan met je docent welke versie en taaloptie je nodig hebt. Zodra je je taalkeuze gemaakt hebt, is het onmogelijk een andere taal voor dezelfde versie aan te vragen. Vraag je de meest recente versie van Vectorworks aan, dan kun je geen oudere versies meer aanvragen.

Twijfel je of heb je hulp nodig om je keuze te maken? Als student of docent krijg je gratis online support. Is je vraag dringend, dan kun je ons ook telefonisch bereiken.

Laatste update: 30/06/2021