De aanvraag voor mijn Vectorworks-studentenlicentie is geweigerd. Wat nu?

Als een aanvraag voor een Vectorworks-studentenlicentie geweigerd wordt, is een ongeldig bewijs meestal de oorzaak.

Voeg een nieuw, geldig bewijs toe aan je account om alsnog met je Vectorworks-licentie aan de slag te gaan:

• Log in op het Vectorworks-studentenportaal.
  • Ga naar het tabblad 'Download'.
  • Klik op 'Je aanvraag is geweigerd'. Een nieuwe pagina zal geopend worden.
  • Voeg een geldig bewijs* toe.
  • Bevestig het nieuwe bewijs door op de knop 'Upload je studiebewijs' te klikken.
  • Je aanvraag zal zo snel mogelijk behandeld worden.

* BEWIJS VAN INSCHRIJVING

Selecteer ‘Bestand kiezen’ en voeg een geldig bewijs (bv. een kopie van je huidige studentenpas) toe met daarop duidelijk vermeld je naam, foto, academiejaar, school en opleiding. Enkel .jpg of .pdf wordt geaccepteerd. Je bestand mag niet groter zijn dan 4MB. Onvolledige of onjuiste aanvragen worden geweigerd. Door de opzet van het portaal wordt deze actie op 2 plekken gevraagd. Je kunt beide keren hetzelfde document uploaden.

Laatste update: 24/06/2021