Hoe maak ik een account aan op het Klantenportaal van Vectorworks?

Via sso.vectorworks.net kan je op elk moment een Single Sign-On (SSO) account aanmaken. Met die ene, beveiligde account krijg je o.a. toegang tot het Klantenportaal van softwareontwikkelaar Vectorworks, Inc.

Als je een Vectorworks Service Select-contract afsluit, krijg je in je mailbox een uitnodiging om dat contract op het Klantenportaal te koppelen aan je SSO-account. Zodra dat gebeurd is, zal je op het Klantenportaal je Service Select-contract kunnen bekijken en beheren, en krijg je er toegang tot exclusieve content voor Service Select-leden.

Laatste update: 28/03/2022