Problemen tussen macOS Sonoma 14.4,14.4.1 en Vectorworks

Vectorworks heeft meldingen gekregen van vertragingen, crashes en fouten bij het afdrukken in de recente macOS Sonoma 14.4 updates. Deze problemen lijken vooral voor te komen op systemen met externe schermen en vaak na het wakker maken uit slaapstand. Apple is op de hoogte van deze problemen en werkt aan een oplossing in een toekomstige macOS-update.

We raden je sterk af om op dit moment te upgraden naar macOS 14.4 of 14.4.1. Zo voorkom je dat je workflow verstoord wordt.

Ben je toch al geüpdatet en ondervind je problemen? Probeer om je externe schermen los te koppelen. Als dat niet helpt, kun je (indien mogelijk) teruggaan naar een eerdere macOS-versie.

We houden je op de hoogte en informeren je zodra er meer nieuws is.

Laatste update: 15/04/2024