Vectorworks interiorcad en interior XS installeren

Na het downloaden van je Vectorworks interiorcad-installer hoef je enkel nog je aanvullende ontwerpsoftware te installeren.

1. Download de installer van Vectorworks met interiocad en volg de stappen in de installatiehandleiding.
  2. Open je Vectorworks.
  3. Activeer de werkomgeving 'interiorcad Architectuur', ‘interiorcad Standaard’ of ‘interiorcad Design Suite’ via het menu 'Extra/werkomgeving'.
  4. Activeer het gereedschap 'Kastelement 3D' bij 'Aanvullende gereedschappen/interiorcad'
  5. Plaats een kast in je tekenzone.
  6. Vul je activatiecode in het nieuwe pop-up venster.

7. De 2Wop code kan geactiveerd worden bij het maken van een CNC export.

Heb je nog vragen over de installatie, neem dan contact op met ons supportteam.

TIP

Zet je interiorcad-bibliotheken makkelijk om via de migratie-assistent.

Laatste update: 16/06/2023