Download Enscape voor Vectorworks

Enscape is een hulpmiddel om je ontwerp-workflow te optimaliseren. Modelleer in Vectorworks, en bekijk in realtime de visualisatie-updates in Enscape. De output van Enscape kan je ook gebruiken om klanten te overtuigen.

De toolset voor Enscape is beschikbaar vanaf Vectorworks 2021. Is jouw Vectorworks ouder dan versie 2021? Contacteer ons dan in België of Nederland om je opties te bekijken.

ENSCAPE PLUG-IN INSTALLEREN

• Download de installer van Enscape voor Vectorworks
  • Zorg er voor dat Vectorworks (2020 SP3 of recenter) afgesloten is.
  • Dubbelklik het Enscape.msi bestand om de installer te openen. Dit bestand is terug te vinden in je downloads.
  • Wanneer niet alle nodige plug-ins geïnstalleerd zijn geeft de installer een downloadlink op. Klik op de link en installeer deze . Meerstal gaat dit over "2015 C++". klik daarna op "Next".
  • Kies je taal en klik op “Install” om de installatie te laten lopen.

ENSCAPE PLUG-IN TOEVOEGEN AAN VECTORWORKS

• Open je Vectorworks-software.
  • Ga naar het menu ‘Extra/Producten van derden/Enscape/Enscape toevoegen aan uw werkomgeving’. De nodige gereedschappen worden automatisch toegevoegd in het palet van de aanvullende gereedschappen.

Dit commando is enkel zichtbaar in de actieve werkomgeving. Wil je de gereedschappen ook laden in een andere werkomgeving, volg dan onderstaande stappen:

• Activeer een nieuwe werkomgeving via ‘Extra/werkomgeving’.
  • Herstart Vectorworks.

Download Enscape voor Vectorworks

Laatste update: 18/12/2023