Heb ik een internetverbinding nodig om Vectorworks te gebruiken?

Werk je zonder USB-dongel, dan maakt Vectorworks automatisch contact met een online server. Dit contact moet minstens één keer per 3 maanden gemaakt worden. Je kunt Vectorworks dus maximaal 3 maanden zonder internetverbinding gebruiken.

De beschikbare bibliotheken staan nog niet standaard gedownload op je computer. Wil je gebruik maken van een Vectorworks-bibliotheek, dan moet je die eerst downloaden. Zodra de bibliotheek gedownload is, heb je geen internetverbinding meer nodig voor het gebruik ervan.

Ook voor het updaten van je Vectorworks-licentie of -bibliotheken heb je (tijdelijk) een internetverbinding nodig.

Laatste update: 10/06/2021