Kan ik mijn licentie overdragen naar een andere computer?

Je kunt Vectorworks op maximaal twee computers activeren en gebruiken. Wil je daarna toch nog wisselen, zorg er dan eerst voor dat de licentie niet meer gebruikt kan worden op de 'oude' computer door Vectorworks te deactiveren of door op dat toestel een andere licentie te activeren. Installeer daarna je licentie op de 'nieuwe' computer.

Heb je toch nog problemen met het aantal activaties, neem dan contact met ons op zodat we de activatie ongedaan kunnen maken.

Laatste update: 30/06/2021