Waar kan ik mijn licentienummer terugvinden?

Een serienummer is de toegangssleutel tot je Vectorworks. Het serienummer bestaat steeds uit 4 blokken van 6 karakters. Het laatste blok van 6 karakters is het licentienummer.

Je kan het licentienummer terugvinden op verschillende plaatsen:

• In het Klantenportaal: Ga in het klantenportaal naar het tabblad Licenties.
  • In je Vectorworks-software: Ga in je Vectorworks naar het menu Extra/Instellingen/Voorkeuren Vectorworks. Activeer in de Voorkeuren Vectorworks het tabblad Algemeen. Kies rechts bovenaan voor de knop “Serienummers…”
Laatste update: 09/01/2023